Sök på Folkhälsomyndighetens webbplats
LyssnaRelaterade sökfrågor: who h vilket vaccin g vilka
733 träffar på 2024 inom Hela webbplatsen
-
Minnesanteckningar från möte med intressenter om spårbarhet och säkerhetsmärkning av tobaksprodukter, 20 juni 2017
Publicerad:Uppdaterad:Ett dokument från Folkhälsomyndigheten
-
Bilaga 5 till artikel 24004. Mål- och strategidokument av relevans för hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion
Publicerad:Uppdaterad:1 Bilaga 5. Mål- och strategidokument av relevans för hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion Den här bilagan tillhör rapporten En hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion. Återredovisning av regeringsuppdrag, artikelnummer 24004. Inledning Dokumentet innehåller kortfattade beskrivningar av
-
Sjukdomsinformation om RS-virusinfektion
Uppdaterad:RS-virus (Respiratory syncytialvirus) är en vanlig orsak till övre luftvägsinfektion och den vanligaste orsaken till nedre luftvägsinfektion hos barn yngre än ett år.
-
Vad gör vi och andra?
Uppdaterad:Folkhälsomyndigheten arbetar med att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa och suicid.
-
Bilaga 1 till Att mäta ojämlikhet i hälsa i praktiken
Publicerad:Information från Folkhälsomyndigheten
-
Bilaga 6 till artikel 24004. Enkät till nordiska länder om hållbar livsmedelskonsumtion
Publicerad:Uppdaterad:1 Bilaga 6. Enkät till nordiska länder om hållbar livsmedelskonsumtion Den här bilagan tillhör rapporten En hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion. Återredovisning av regeringsuppdrag, artikelnummer 24004. Metod Under våren 2022 tog Folkhälsomyndigheten i samverkan med Livsmedelsverket fram en
-
Kvalitetsdeklaration, Nationella folkhälsoenkäten, Hälsa på lika villkor (HLV)
Publicerad:Information från Folkhälsomyndigheten
-
Bilaga 1 till artikel 24004: Livsmedelskonsumtionen idag och hur mycket den behöver förändras – bakgrund till delmålens målnivåer
Publicerad:Uppdaterad:1 Bilaga 1. Livsmedelskonsumtionen idag och hur mycket den behöver förändras – bakgrund till delmålens målnivåer Den här bilagan tillhör rapporten En hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion. Återredovisning av regeringsuppdrag, artikelnummer 24004. Inledning I denna bilaga beskrivs vilken