Sök på Folkhälsomyndighetens webbplats
LyssnaRelaterade sökfrågor: vattkoppor' vaccinationer i skolan vaccination covid gravida
663 träffar på rapportering inom Hela webbplatsen
-
Inrapportering av data till Folkhälsomyndigheten
Uppdaterad:Information till dig som ska rapportera in data till Folkhälsomyndighetens olika system.
-
Övervakning och rapportering av smittsamma sjukdomar
Uppdaterad:En av Folkhälsomyndighetens huvuduppgifter är att fortlöpande följa det epidemiologiska läget vad gäller infektionssjukdomar och speciellt de som omfattas av smittskyddslagen.
-
Frivillig rapportering av RS-virus
Uppdaterad:RS-virus övervakas med hjälp av laboratorier och barnkliniker mellan vecka 40 till vecka 20 varje år.
-
Frivillig rapportering av clostridioides difficile
Uppdaterad:Laboratorier kan rapportera laboratoriebekräftade fall av Clostridioides difficile, antingen via manuell rapportering genom en webbmodul eller automatiskt från laboratoriets datasystem till SmiNet.
-
Internationell rapportering till EARS-Net och GLASS
Uppdaterad:Nationellt sammanställd resistensdata rapporteras årligen till EARS-Net (the European Antimicrobial Resistance Surveillance Network) och GLASS (Global Antimicrobial Resistance Surveillance System).
-
Produktanmälan och rapportering till Folkhälsomyndigheten
Uppdaterad:Tobaksfria nikotinprodukter får inte tillhandahållas konsumenter på den svenska marknaden om inte en produktanmälan är gjord eller om den årliga rapporteringsskyldigheten om försäljningsvolymer med mera till Folkhälsomyndigheten inte uppfylls.
-
Frivillig rapportering av calicivirus (vinterkräksjuka)
Uppdaterad:Calicivirus övervakas med hjälp av laboratorier mellan vecka 40 till vecka 20 varje år.
-
Rapportering av restaurangrapport och uppgifter för statistik och tillsyn
Uppdaterad:Du som har haft ett stadigvarande serveringstillstånd av alkoholdrycker, varit godkänd som upplagshavare eller registrerad som varumottagare för alkoholdrycker samt du som varit godkänd av Skatteverket för att bedriva handel med teknisk sprit någon gång under rapporteringsperioden, behöver
-
Nationellt och internationellt arbete och rapportering
Uppdaterad:Sverige står bakom UNAIDS arbete med att stärka och samordna arbetet för hiv och aids. Varje år rapporterar vi resultaten av det svenska hivpreventiva arbetet till den europeiska smittskyddsenheten (ECDC), i enlighet med de deklarationer som antagits.
-
Så sker rapportering till det nationella vaccinationsregistret
Uppdaterad:För att tillgodose olika vårdgivares behov och förutsättningar erbjuds följande alternativ för inrapportering.
-
Folkhälsomyndighetens föreskrifter om rapportering av ingredienser i tobaksvaror, årlig rapportering om marknadsundersökningar m.m. och utökad rapporteringsskyldighet samt anmälan och rapportering av nya tobaksvaror HSLF-FS 2016:45
Publicerad:Grundförfattning. Beslutade: 26 april 2016. Gäller från och med: 20 maj 2016.
-
Manual - Skapa och administrera ett konto för manuell rapportering till det nationella vaccinationsregistret (NVR)
Uppdaterad:På denna sida finns praktisk information till användare om hur ett konto skapas för manuell rapportering till det nationella vaccinationsregistret.
-
Konsoliderad version av HSLF-FS 2016:45 Folkhälsomyndighetens föreskrifter om rapportering av ingredienser i tobaksvaror, årlig rapportering om marknadsundersökningar m.m. och utökad rapporteringsskyldighet samt anmälan och rapportering av nya tobaksvaror
Publicerad:Senaste internetversionen av författningen. Den konsoliderade versionen är en sammanställning av alla gällande föreskrifter och allmänna råd, från grundförfattning till senaste ändringsförfattning.
-
Föreskrifter om ändring i föreskrifter (HSLF-FS 2016:45) om rapportering av ingredienser i tobaksvaror, årlig rapportering om marknadsundersökningar m.m. och utökad rapporteringsskyldighet samt anmälan och rapportering av nya tobaksvaror HSLF-FS 2016:97
Publicerad:Ändringsförfattning. Beslutade: 21 december 2016. Gäller från och med: 7 februari 2017.
-
Folkhälsomyndighetens föreskrifter om hälsovarning och rapportering av ingredienser för örtprodukter för rökning HSLF-FS 2016:44
Publicerad:Grundförfattning. Beslutade: 26 april 2016. Gäller från och med: 20 maj 2016.
-
Analys av förutsättningar för att testa en ny ersättningsmodell för antibiotika – Rapportering av regeringsuppdraget Precisering av uppdraget angående tillgänglighet till antibiotika 2016-12-01
Publicerad:I rapporten analyseras förutsättningar för att testa Läkemedelsindustriföreningens förslag på ersättningsmodell för nya essentiella antibiotika.
-
Mikrobiellt övervakningsprogram för hepatit A
Uppdaterad:Hepatit A ingår i vårt mikrobiella övervakningsprogram. Här finns kort information om programmets syfte, omfattning och metodik.
-
Mikrobiellt övervakningsprogram för streptococcus pneumoniae (PcG MIC≥0.5)
Uppdaterad:Streptococcus pneumoniae (PcG MIC≥0.5) ingår i vårt mikrobiella övervakningsprogram. Här finns kort information om programmets syfte, omfattning och metodik.
-
Mikrobiellt övervakningsprogram för neisseria gonorrhoeae
Uppdaterad:Neisseria gonorrhoeae ingår i vårt mikrobiella övervakningsprogram. Här finns kort information om programmets syfte, omfattning och metodik.
-
Mikrobiellt övervakningsprogram för neisseria meningitidis
Uppdaterad:Neisseria meningitidis ingår i vårt mikrobiella övervakningsprogram. Här finns kort information om programmets syfte, omfattning och metodik.
-
Mikrobiellt övervakningsprogram för rubella
Uppdaterad:Rubella ingår i vårt mikrobiella övervakningsprogram. Här finns kort information om programmets syfte, omfattning och metodik.
-
Mikrobiellt övervakningsprogram för haemophilus influenzae (invasiv)
Uppdaterad:Haemophilus influenzae (invasiv) ingår i vårt mikrobiella övervakningsprogram. Här finns kort information om programmets syfte, omfattning och metodik.
-
Mikrobiellt övervakningsprogram för streptococcus pneumoniae (invasiva)
Uppdaterad:Streptococcus pneumoniae (invasiva) ingår i vårt mikrobiella övervakningsprogram. Här finns kort information om programmets syfte, omfattning och metodik.
-
Mikrobiellt övervakningsprogram för ESBL-CARBA Acinetobacter
Uppdaterad:ESBL-CARBA Acinetobacter ingår i vårt mikrobiella övervakningsprogram. Här finns kort information om programmets syfte, omfattning och metodik.
-
Mikrobiellt övervakningsprogram för polio och enterovirus
Uppdaterad:Polio/enterovirus ingår i vårt mikrobiella övervakningsprogram. Här finns kort information om programmets syfte, omfattning och metodik.